AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Ezzo Design este un atelier de creaţie care oferă servicii complete de amenajări şi design interior incluzând consultanţă, proiectare, reprezentări 3D şi management de proiect. Familia Ezzo cuprinde atât echipa noastră cât şi clienţii care au ales produsele şi serviciile noastre. Pentru noi totul se rezumă la un singur cuvânt:
PASIUNE

contact our services presa
 • Ambiental Design Studio

  Echipa Ezzo Design

  Echipa Ezzo Design

  Arta...functionalitate...creatie...profesionalism...

  Echipa Ezzo Design imbina aceste caracteristici cu experienta
  pentru a va oferi cele mai bune solutii de amenajari ambientale.
  Atelierul de creatie Ezzo ofera solutii complete de amenajari ambientale fiind
  alaturi de dumneavoastra de la stadiul de concept pana la receptia lucrarii.
  Imbinam fantezia cu practicul pentru a crea spatii unice, care sa reflecte
  dar sa si completeze personalitatea dumneavoastra.

  Unic...impresionant...personal...comod...


  Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design Echipa Ezzo Design

 • Creative Director

  Stefan Lazar

  "Peste douazeci de ani, vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut decat de cele pe care le-ai facut. ... Exploreaza, Viseaza, Descopera."
  Mark Twain


  Fiecare grup are nevoie de un mediator. Mediatorul nostru este Stefan. El pare sa ne inteleaga pe toti, si ori de cate ori apare vreo mica neintelegere, ca in orice grup, el stie cum sa ne-o desluseasca astfel incat sa ne faca pe toti sa privim inainte cu optimism. El este parintele acela cald, care ne ocroteste si ne mangaie cu vorbe bune, care ne indeamna sa ne iubim unul pe altul si care ne inspira prin jovialitatea sa. De cate ori intra pe usa aduce cu el un aer de prospetime care te trezeste parca la viata atunci cand ai baut prea multe cafele, ai fumat prea multe tigari, si ai pierdut prea multe nopti in fata calculatorului. Cat despre propriul sau geniu creativ, este mai mult decat present si activ! Stefan este genul de om care detine o viziune de ansamblu atat asupra tuturor noutatilor in materie de internet, design, retele sociale, cat si asupra vietii in general. El e omul cu care poti discuta la o ceasca de cafea atat despre Jean Paul Sartre cat si despre Steve Jobs, si iti poate arata ce puncte comune exista intre cele doua personalitati/lumi.


  Stefan Lazar Stefan Lazar Stefan Lazar Stefan Lazar Stefan Lazar

 • Manager

  Valentin Popescu

  "After one look at this planet any visitor from outer space would say 'I want to see the manager!' " - William S. Burroughs


  In ciuda faptului ca e un analist inversunat, un crancen sufletist cu atributii de lider feroce, Valentin isi afiseaza un zambet plin de tact in coltul gurii si exclama: "Astea sunt niste probleme minunate!" E un sensibil sub o masca inflacarata, dar ravneste sa discute business pentru ca asa isi indeplineste una din conditiile sale esentiale: sa-si cunoasca partenerii. Sanatatea din ochii lui cere in permanenta un orizont. Nu oboseste niciodata atata timp cat poate sa mearga mai departe.

 • Senior Designer

  Mario Stoica

  "Fiecare problema ascunde in ea o oportunitate atat de mare, ca face problema sa para marunta. Cele mai de succes povesti au fost create de oameni care au indentificat probleme si le-au transformat in oportunitati."
  Joseph Sugarman


  Rar persoane la fel de calme si ajutatoare precum Mario. Desi nu se arata, stim cu totii ca Mario se consuma foarte mult in interiorul sau atunci cand ceva nu functioneaza in conformitate cu planul, si nu are liniste pana nu ofera rezultatul dorit. Cand e vorba de creatie, are un spirit competitiv, si nu are liniste pana nu reuseste sa materializeze atat viziunea sa cat si a clientilor exact asa cum i-a fost data. De multe ori sta la birou pana la ore foarte tarzii ale diminetii, tocmai pentru a nu dezamagi asteptarile nimanui, dar mai ales pe ale sale. In viata de zi cu zi e un tip cald, de care te poti apropia si cu care te poti imprieteni usor, atata timp cat esti sit u o persoana pozitiva si deschisa ca si el. Daca ii faci o propunere sa guste o bautura noua, sau sa joace un joc nou, nu zice nu. (referitor la faptul ca a baut tuica de cate ori l-am intrebat!)


  Mario Stoica Mario Stoica Mario Stoica

 • Designer

  Izabela Feher

  Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci – pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face.
  Eleanor Roosevelt


  Porneste de la simplu si entuziasm si continua spre o mentalitate sanatoasa, cu principii si viziuni pozitive. Iza e o tanara cu un spirit suplu, cald, cu nazuinte, care indrageste oamenii si-n consecinta, capacitatile ei de a crea au o baza solida: e prudenta dar incearca in aceeasi masura sa realizeze imposibilul.


  Izabela Feher Izabela Feher Izabela Feher Izabela Feher

 • Designer

  Alex Starc  Alex Starc Alex Starc

 • Public Relations

  Gabriela Marica

  “Never lose an opportunity of seeing anything beautiful, for beauty is God's handwriting” RWE


  Atunci cand traiesti si simti, beatitudinea vietii iti este accesibila, nu doar auto-suficienta, iar actul perceperii si obiectul perceput, spectatorul si spectacolul, subiectul si obiectul, sunt una. Noi vedem lumea bucata cu bucata, luna, soarele, animalul, copacul; dar întregul, din care acestea sunt parti stralucitoare, este sufletul. Si atunci cand asterni cuvinte, realizezi ca sunt scrieri care iti permit sa fii liber, in timp ce alte scrieri te elibereaza!


  Gabriela Marica Gabriela Marica Gabriela Marica Gabriela Marica Gabriela Marica

Restul echipei

Echipa Ezzo Design Ambiental Design Studio

Stefan Lazar

Creative Director

"Peste douazeci de ani, vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut decat de cele pe care le-ai facut. ... Exploreaza, Viseaza, Descopera." Mark Twain

Valentin Popescu

Manager

"After one look at this planet any visitor from outer space would say 'I want to see the manager!' " - William S. Burroughs

Mario Stoica

Senior Designer

"Fiecare problema ascunde in ea o oportunitate atat de mare, ca face problema sa para marunta. Cele mai de succes povesti au fost create de oameni care au indentificat probleme si…

Izabela Feher

Designer

Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci – pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. Eleanor Roosevelt

Alex Starc

Designer

Gabriela Marica

Public Relations

“Never lose an opportunity of seeing anything beautiful, for beauty is God's handwriting” RWE