AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN
Nascut cu ADN de artist

Noutati / 2011-04-22

Nascut cu ADN de artist

Tabara de creatie Recreativ

http://www.tabara-recreativ.ro/
Despre Recreativ
Conceptul RECREATIV s-a născut din dorinţa şi necesitatea de a crea un cadru, pentru artiştii tineri (elevi, studenţi, absolvenţi) şi artiştii consacraţi, o comunitate în care aceștia să activeze, să promoveze arta de calitate, să inițieze proiecte prin care să-și exprime creativitatea în moduri cât mai originale și inovative.
RECREATIV este un proiect mai larg care se va desfăşura în mai multe etapte. Deja, primul pas a fost făcut prin lansarea Taberelor de artă, teatru și design-RECREATIV, care adună artişti din țară și străinătate, la un timp de creaţie, relaxare și distracție în cadrul atelierelor de sculptură, pictură, grafică, design ambiental, foto, teatru și grafică publicitară. Anul 2011, aduce cea de a III-a ediție a Taberei RECREATIV, ediție a cărei temă este: Născut cu ADN de artist!
....
Dorim ca Proiectul RECREATIV să reprezinte o platformă de lansare pentru tinerii care au potenţialul de a deveni figuri reprezentative în domeniul artelor vizuale, în România dar şi în plan internaţional!

...expoziţii, festivaluri, conferinţe, proiecte sociale, concursuri...

O menţiune ar mai fi faptul că Proiectul RECREATIV se adresează celor pentru care arta este mai mult decât un hobby, celor care studiază, profesează sau care doresc să devină profesionişti în domeniul artelor vizuale, muzicale şi literare. Tocmai de aceea există un proces de selecţie a celor care participă la taberele sau expoziţiile ReCreativ.

ReCreative - inscrieri :
http://www.tabara-recreativ.ro/ro/ateliere.html
http://www.tabara-recreativ.ro/ro/inscriere.htmlNascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist Nascut cu ADN de artist