AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Apartamentul curcubeu

Dumbravita

Nume/
Apartamentul curcubeu
Client/
Oana si Florin
Cerinte/
Un spatiu modern, de actualitate, personalizat, care sa reflecte individualitatile prezente. Culori dinamice si materiale care sa dea o nota de vitalitate si prospetime.
Data/
Iunie 2012

Ingeniozitate, functionalitate, spatii gandite si explozie de culoare. O locuinta pe masura personalitatilor fulminante si entuziaste ale beneficiarilor.
Avand atatea vibratii si note trepidante, unui asemenea spatiu e greu sa-i definesti un punct central. Debordeaza de libertate si energie. Fiecare incapere in sine intruneste elemente, materiale si culori diferite, insa toate isi contureaza nucleul prin vitalitate si dinamism. Consideram a fi un spatiu complet, cu detalii care fac pe loc diferenta, care vine in intampinarea individualitatilor ce guverneaza locuinta: culori puternice legate de perceptii, spatii de depozitare si accesorii ce dezvaluie pasiuni, materiale si forme ca linii de originalitate ce definesc cei doi beneficiari.
Apartamentul devine astfel o locatie privilegiata prin asimetrii si puncte de interferenta a noului cu viata. Avand doua personalitati care se completeaza, era necesara doar o asociere cu texturi, forme si culori, linie mentinuta pentru a da generozitate spatiilor apartamentului.

Aparitii in presa:
Apartament modern in culorile curcubeului

Suport Tehnic
Mario Stoica
Izabela Feher


59 / 80