AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Casa cu papusi de portelan

Apartamen in Arad

Nume/
Casa cu papusi de portelan
Client/
Iolanda Hamudi
Cerinte/
S-a vrut a fi o surpriza, si atunci am dat frau liber imaginatiei, pornind de la obiecte dragi: papusi de portelan, pantofi, am cautat prin pasiuni si am incercat sa-i oferim un colt din povestea ei.
Data/
Ianuarie 2012

"Te uiti la el si-l vezi ca-i tanar. E ca un cuib cu aer proaspat si culoare" Asa a reactionat un prieten si l-a descris spontan. Ne-a smuls un zambet pentru ca ala a fost momentul cand am realizat faptul ca ceea ce ne-am propus a capatat finalitatea dorita.
Am mers de la inceput pe ideea de esente si culori naturale, cu suflu cald si incursiuni tineresti, care sa confere stil si sa imbrace totul intr-o aura vesela. Apartamentul gazduieste un living si o bucatarie deschisa, un dormitor care comunica cu living-ul printr-un perete cu personalitate: am integrat un sistem TV pivot de care sa beneficieze atat dormitorul cat si partea de lounge a living-ului. Dormitorul comunica de asemenea, prin intermediul unui perete de sticla, cu zona mesei ce apartine bucatariei deschise. Jocul de nuante, materiale si accesorii vine de fapt in completarea personalitatii beneficiarului, o tanara pasionata de papusi de portelan, iar cadrele create de noi au venit de fapt in completarea povestilor. Fiind o surpriza din partea mamei, ne-am concentrat sa-i conferim accente de feminitate si sa lasam loc desigur si creativitatii.

Aparitii in presa:
Papusile de portelan – sursa de inspiratie pentru amenajarea unui apartament modern

Suport Tehnic
Mario Stoica

Design
Mario Stoica

32 / 80