AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Casa cu sertare

Nume/
Casa cu sertare
Client/
Alexandra Preda
Cerinte/
Obiectiv principal: Un suflu contemporan, cu elemente de impact. Crearea unui spatiu intim, comod si elegant, cu accente puternice de personalitate

Elemente care sa-i confere unicitate
Spatii deschise, cu un design impresionant, marcant prin texturi, piese de mobilier, trasaturi masculine si accesorii feminine, pline de personalitate, care imbinate, sa contureze un stil adecvat personalitatii si stilului de viata al proprietarilor
Un melanj de culori neutre ce contrasteaza cu nuante puternice de bordo, galben, mov purpuriu.
Data/
Noiembrie 2011

Pornind de la linii clare, o atmosfera relaxanta, spatii deschise, culori neutre si elemente si materiale inspirate din natura, a luat nastere Casa cu sertare. Design-ul per ansamblu se bazeaza in stilul contemporan, mai mult pe materiale si textura decat pe culoare, pentru a crea un punct de interes spatios si vizionar. Cea mai atragatoare calitate a Casei cu sertare este accentul pus pe spatii deschise. Accesoriile atent alese, alaturi de liniile simple si paleta de culori plaseaza spatiul ca pe unul modern, cu accente puternice de personalitate.
Casa cu sertare se bucura de un design ce se joaca cu lumina si culori, forme si texturi. Punctele de personalitate ale locuitorilor acesteia, imbina in mod cert elemente ce creeaza o senzatie sofisticata si proaspata, alaturi de simplitatea culorilor, subtilitatea pieselor de mobilier, unele imbracate in elemente organice. Corpurile de iluminat participa la suflul modern al casei, prin imbinarea nuantelor cu finisaje metalice. Piesele de mobilier infatiseaza linii curate, siluete fine, cu accente de individualitate.
Parterul dezvaluie spatiile ce dirijeaza inca de la inceput accentele de nou: livingul, ca punct central al casei, scaldat in lumina naturala, dirijat spre relaxare, zona de dinning, ca spatiu incorporat la nivel vizual si din punct de vedere al nuantelor si formelor. Bucataria mentine linia simpla, dar accentul se pune aici pe functionalitate, rezultatul fiind o nota de distinctie si personalitate.
Zonele de noapte si cele complementare se infatiseaza la etajul casei, fiind gandite astfel incat sa denote un aer fin si sa creeze perspective interesante din fiecare incapere, datorita melanjului de elemente cu tonuri de masculinitate si accesoriilor chic, feminine. O paleta eleganta si moderna de texturi create de finisaje si culori, contureaza tabloul unui stil de viata unic. Designul luminilor accentueaza spiritul casei si produce stari specifice pentru fiecare ocazie prin inundarea diferitelor suprafete, dand nastere unui festival bogat de nuante, umbre si lumini. Locuinta devine astfel mai mult decat scena functiunilor ei specifice, transformandu-se intr-un partener inanimat al unui dialog continuu cu locuitorii ei zi de zi.

Aparitii in presa:
O casa cu personalitate

Design
Alexandra Avram

33 / 80