AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Casa "s"

Timisoara, Romania

Nume/
Casa "s"
Client/
-
Cerinte/
-
Data/
Decembrie 2013

Ce-ar fi sa pornim de la un element care sa ofere o nota distinctiva intregului spatiu? Asa a luat nastere Casa "Ƨ". Am plecat astfel spre un decor contemporan, aerisit, in care lumina intra nestingherit, iar corpurile de iluminat impreuna cu mobilierul construiesc o stare, ne vorbesc despre personalitatea casei si a ocupantilor ei: o familie din Timisoara care indrageste natura, ordinea si buna dispozitie. Casa Ƨ este de fapt expresia artistica a acestei familii, o viziune conturata in jurul unei piese centrale, o scara ca o desfasurare supla si eleganta.
Livingul imbratiseaza familia intre cele doua zone ale sale: zona calduroasa a focului si cea informationala, guvernata de televizor. E ca o experienta terapeutica, o stare de bine data de obiectele si culorile calde. Piesele de mobilier prezente in living sunt inspirate tot din forma elicoidala a scarii si mentin acelasi ritm de rotunjimi, cel mai bune exemplu ar fi piesa de suport a televizorului, mesele asezate in fata canapelelor. Senzatia data de culori si forme este cea a unui univers construit din aer, natura si lumina, adica iti starneste o stare de bine, o emotie sau o sensibilitate prezenta si in sanul familiei ocupante.
Casa Ƨ este o materializare a unei etape, o expresie, un concept simplu, dar sofisticat prin detalii, un spatiu curat, usor, aproape eteric.

Project Manager
Mario Stoica

Suport Tehnic
Mario Stoica


67 / 80