AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Casa Soarelui

Casa Ionisie

Nume/
Casa Soarelui
Client/
Familia Ionisie
Cerinte/
-
Data/
August 2010

Un proiect drag noua datorita provocarii pe care a reprezentat-o.
Locuita fiind de un paraplegic locomotor, casa a venit cu instructiuni exacte in ceea ce priveste componenta camerelor si tipologia pieselor, lasandu-se la latitudinea noastra modul in care aceste indicatii vor fi puse in practica.
Rezultatul a fost un spatiu custom made din toate punctele de vedere. Folosindu-ne de spatiile interesante am propus solutii practice "imbracate" in fantezie ambientala (ce ascunde insa o mare grija pentru functional dorindu-se o casa ecologica).

Project Management
Stefan Lazar
Design
Stefan Lazar
Suport Tehnic
Alexandra Avram

54 / 80