AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Change Apartament

Apartament in Timisoara

Nume/
Change Apartament
Client/
Oana Bar
Cerinte/
"Apartament gazdă a liniştii şi relaxării", mai mult sau mai puţin se poate spune că astea au fost cerinţele, iar pentru ca au fost rostite din gura unei femei, am ţinut cu tot dinadinsul să se simtă sensibilitatea beneficiarului.
Data/
Septembrie 2010

Bucurându-ne de încrederea clientei, care ne-a indicat doar scopul general al locuinţei (relaxarea) şi paleta cromatică (derivată din cea a perechii preferate de pantofi), am propus o serie de schimbări de structură pentru a crea senzaţia de spaţiu subliniată ulterior de o linie conceptuală compactă.

Obţinând, prin unirea living-ului cu bucătăria, un spaţiu amplu foarte bine iluminat natural am putut menţine proiectul în linia cromatică solicitată de client. Nuanţele de crem puse în valoare de texturile naturale au fost îmbinate cu "pauze" de alb, asigurănd trecerea de la lemn la linia moderna a ansamblului.

Limitaţi fiind de spaţiul restrâns am ales pentru dormitor o soluţie originală, rezultatul fiind îmbinarea între dormitorul clasic şi cel al unei case de vacanţă.

Camera de baie a fost şi ea supusă unor transformări de structură care au dus la separarea vasului de toaletă şi a cabinei de dus de lavoar, menţinându-se astfel intimitatea părţii private a camerei.
Funcţional şi comod au fost cele două concepte din spatele proiectului, elemente uneori dificil de îmbinat în cazul apartamentelor clasice dar prin reinventarea clasicului, prin folosirea lemnului în combinaţii inovative credem ca am reusit.

Aparitii in presa:
Casa, oaza ta de linişte. Cum să creezi un spaţiu perfect pentru relaxare

Project Manager
Stefan Lazar

Design
Adrian Hanas
Mario Stoica
Alexandra Avram

34 / 80