AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Music Residence

Casă în Dumbrăviţa

Nume/
Music Residence
Client/
Simone Beraudo
Cerinte/
-
Data/
Iunie 2008

Beneficiind de un spatiu amplu si iubind muzica, proprietarul ne-a solicitat imbinarea celor doua intr-un loc propice creatiei dar si locuirii efective.

Folosind un artificiu structural, ridicarea spatiului din nisa vitrata cu 20cm, am reusit un efect dublu creand atat senzatia de scena cat si mentinand coerenta living-ului ca spatiu distinct de zona de creatie. Peretele fals cu semineu reinventat s-a dovedit un suport deosebit de util pentru incastrarea sistemului stereo al proprietarului.

Zona in care am inovat cel mai mult in acest proiect a fost cea a camerelor de baie,alternanta de texturi si materiale precum si lavoarele create special aducandu-ne laude din partea specialistilor in design-ul de interior.

Project Manager
Stefan Lazar

Suport Tehnic
Stefan Lazar


42 / 80