AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Sishi Apartment

Apartament în Arad

Nume/
Sishi Apartment
Client/
Dr. Ciprian Deheleanu
Cerinte/
Printre puţinii clienţi care au ştiut clar că au nevoie de spaţiu incăpător pentru o "zestre" afectivă. Cu acurateţe şi precizie au specificat în primul rând funcţionalităţile finale pe care le doresc de la viitoare lor casă. Şi-au cunoscut nevoile şi au ştiut ce să ceară.
Data/
Iulie 2010

Având de-a face cu un colecţionar şi bucătar împătimit am avut dificila sarcină de a reconceptualiza acest apartament cu două camere în aşa fel încât să acomodeze cele două pasiuni fără a se crea impresia de aglomerare.

Living-ul "trădează" ideea generală a conceptului aplicat: spaţiu util/spaţiu personal. Jocul cromatic al bibliotecii atenuează impresia de haos, măsuţa de cafea şi canapeaua reprezentând aria relaxată a living-ului. Fiecare piesă de mobilier este unică, create în conformitate cu necesităţile clientului fără a se ignora însă nevoia de originalitate.

Dormitorul este simplu şi funcţional dar cald şi personal, îmbinarea lemnului natur cu linia asiatică a mobilierului şi detaliilor traducându-se în senzaţie de spaţiu şi confort.
Bucătăria este spaţiul de care suntem cel mai mândri în acest proiect, reuşind să imbinăm într-un spaţiu restrâns o bucătărie semi-profesională funcţională, o zonă destinată servirii şi o cramă personalizată.

Problema spaţiului s-a pus şi în cazul camerei de baie pentru care am inventat un sistem în stil minimalist pus în valoare de texturile şi cromatica neconvenţionale.

Project Manager
Stefan Lazar

Project Management
Mario Stoica

37 / 80