AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN

Smile Factory

Loc de Relaxare

Nume/
Smile Factory
Client/
Dr. Ovidiu Widu [ vezi recomandarea + ]
Cerinte/
Cladirea in care isi desfasura activitatea clinica de stomatologie Smile Factory avea nevoie de un spatiu de odihna pentru angajati, un loc de discutii private cu pacientii si inca doua scaune de stomatologie, dar dispunea de un singur spatiu. Cerinta beneficiarului era sa ii rezolvam aceasta dilema.

Pasind pe usa clinicii de stomatologie dentara Smile Factory o sa fii intampinat de un linistitor susur de apa. Lumina inunda intr-un surprinzator mod toate camerele chiar daca nu dispun de "traditionala" fereastra.
Avand deja APA si AERUL, nu ne mai lipsea decat focul, pe care l-am si adus incheind in acest fel un subtil si linistitor mediu "natural".

Project Manager
Stefan Lazar


28 / 80