AMBIENTAL DESIGN / MAKING A BETTER PLACE FOR INTERIOR DESIGN
 • Sorin Bechira

  Sorin Bechira

  Creative Director, x3

  X3, reprezentată prin Sorin Bechira în calitate de Creative Director, recomandăm Ezzo Design ca partener de afaceri pentru viziunea sa de lucru şi pentru calitatea serviciilor prestate.

  Colaborarea noastră a constat în realizarea unui spaţiu inovator de birouri, care să îmbine funcţionalitatea şi spiritul creativ specific designului publicitar, domeniul nostru de activitate. Am avut nevoie de parteneri care pot îngloba în stilul lor de creaţie ideile noastre vizavi de locul unde ne vom desfăşura activitatea. Nu în ultimul rând, aveam nevoie de un partener flexibil care se putea adapta cerinţelor proiectului pe măsură ce acestea apăreau.

  Ezzo Design şi-au confirmat statutul de profesionişti în design interior. Proiectul a fost predat la termen, complet până la cele mai mici detalii, conform cu specificaţiile şi dorinţele noastre.


  Cu stimă şi consideraţie,

  x3
  Creative Director,
  Sorin Bechira


  vezi proiectul
 • Adi Martin

  Adi Martin

  Manager Hotel president

  Pe parcursul anului 2011 am avut in derulare un proiect de amenajare interioara impreuna cu echipa de la Ezzo Design. Proiectul a decurs foarte bine si suntem multumiti de rezultat, avand sprijinul lor pe intreg parcursul. Prin sprijin ma refer la vizite la fata locului de cate ori a fost nevoie, cat si de rezolvarea in timp scurt a inerentelor probleme tehnice aparute (schimbare de solutie pe moment la materiale, modificari de volum, detalii tehnice pentru materialele recomandate). Prin urmare, recomand cu caldura aceasta echipa, si ii asigur de colaborare la viitoarele proiecte ce le vom intreprinde.

  Adi Martin
  Hotel President


  vezi proiectul
 • Bogdan Fondrea

  Bogdan Fondrea

  general manager, owner Dental Design

  Am fost întrebat mereu de ce fac asta, de ce îmi impun aceste standarde mie și echipei mele? Oare de ce oamenii vor să ajungă pe Lună, sau pe Marte? Oare de ce căutăm să atingem viteze din ce în ce mai mari și de ce să facem mii de fotografii unei singure flori pentru a înrama doar una? Răspunsul e simplu: căutarea perfecțiunii!
  Este evident pentru mine ca pentru a cauta perfectiunea este nevoie de o echipa de oameni talentati si determinati. In alegerea echipei ce si-a asumat sarcina grea de a realiza imaginea spatiului clinicii Dental Design in conformitate si armonie cu dorintele si specificatii noaste, nu a fost loc de compromisuri. Nici un surogat nu a putut aduce ceea ce Stefan Lazar si intreaga echipa Ezzo Design a realizat.

  A fost multă muncă, a fost greu, dar, asa cum se vede, rezultatul este extraordinar. Vă multumesc tuturor pentru implicarea, rabdarea, talentul si creativitatea voastra. Vă doresc realizari din ce in ce mai insemnate.

  Dr. Bogdan Fondrea, Dental Design Timisoara, recomand oricarui cautator al perfectiunii echipa Ezzo.

  Dental Design


  vezi proiectul
 • angela-morar

  Angela MORAR

  Casa cu Fotoliu

  Mai stii catelul acela care te iubea mult, de nu puteai sa mergi nicaieri din cauza lui? “Du-te acasa!” suflai amenintarea, apasand corespunzator pe sunetu “S”, dar el ti se baga printre picioare, sincer convins ca i-ai spus: “Stergeti labele de pantalonii mei!”
  Asa poate sa fie uneori si rasul.
  Mergi pe strada, treci pe langa “ceva” ce-ti reflecta chipul si… ce sa vezi!?
  “Helaau! Esti pe strada! Concentreaza-te!” Iti ajustezi imediat sprancenele, iti aduni buzele la locul lor si iti propui sa mai razi de bucurie doar inauntru, in sufletul tau. Asta si crezi ca faci, pentru ca nu observi privirile nedumerite ale celor ce asteapta impreuna cu tine culoarea verde a semaforului. Rasul a iesit cumva de sub pulovar si te-a gadilat iar cu un fir de amintire pe buza de sus, pe sub nas…
  Imagineaza-ti! Scoti mobilul, si fara a forma vreun numar, te prefaci ca vorbesti la telefon: “Sunt fericit(a)! Am primit ceva foarte frumos!” Apoi, la sugestia ratiunii, traversezi spre parc unde e putina lume.
  Cu fata intoarsa spre cer, lasand rasul sa se topeasca cu fulgii de zapada de pe ploape, spui cu voce tare: ”Multumesc!”.
  Apoi, dupa ce ai imbratisat toti copacii si cerul, bagi cu gesturi calme, telefonul in buzunar si infiorat(a) de noua descoperire, iti asculti gandul mereu:
  “De acum inainte…EZZO…sunt eu!”


  vezi proiectul
 • Codruta GRIGORESCU

  Codruta GRIGORESCU

  Apartament Tallinn

  Locuiam la vremea aceea in strainatate, am achizitionat un apartament, practic zidurile si ne-am trezit in fata provocarii de a-l amenaja. Am cautat pe internet ajutor, aveam nevoie de o persoana care sa ma ajute in cele 5-6 saptamani petrecute in tara sa aleg solutia si materialele.
  Am avut noroc, l-am contactat pe Stefan, dupa ce am vazut cateva din proiectele la care a lucrat si care se potriveau cu stilul nostru. Ne-a placut mult ce am vazut pe site, ramanea sa fim compatibili si sa putem colabora. Stiam din capul locului ca va fi pentru fiul nostru, doream un stil curat si modern, dar care sa nu se uzeze in doi-trei ani.
  Ne-am intalnit la Timisoara, am vazut apartamentul impreuna, am discutat cam care e bugetul si mai ales am incercat sa ne cunoastem. Este absolut necesar ca designerul sa stie cum esti si ce vrei ca sa stie ce solutii sa-ti ofere.
  Am avut incredre de la inceput, n-am simtit nici o clipa ca mi-e impusa o solutie de volumetrie sau finisaj, mi s-au oferit variante la vizitele prin diverse magazine si am ales fara strangere de inima. Economia de nervi si timp pe care o faci avand pe cineva care sa stie unde sa te duca sa vezi diverse si sa vorbeasca clar atunci cand iti propune ceva, nu se poate cuantifica.
  Apartamentul la final, este un proiect reusit, ne multumeste pe deplin. Colaboararea a mers snur din punctual nostru de vedere, recomandam cu toata caldura si incredrea aceasta firma si pe Stefan, un excelent profesionalist, creativ si cu mult simt estetic. Speram ca am ramas si prieteni.
  Acum, suntem in Bucuresti, avem din nou un spatiu de amenajat si realizam odata in plus cat ne lipseste Stefan aici si cat a contat sa-l avem pentru proiectul din Timisoara.
  Mult succes si proiecte interesante.


  vezi proiectul
 • Razvan SAVU

  Razvan SAVU

  Manager & Medic Stomatolog Medical Tours Company

  Am devenit o echipa cu un serviciu medical de calitate, insa aveam nevoie de un mediu deosebit sa oferim acest produs. Ezzo Design ne-a dat solutia, l-a creat pentru noi si ne-a ajutat sa-l implementam. Cu ajutorul lor am reusit sa ne punem in valoare, iar produsul nostru are o noua infatisare si este mult mai respectat. Rezultatul celor del a Ezzo Design este un compliment atat pentru echipa noastra care lucreaza acolo cat si pentru pacienti.

  Medical Tours Company
  Dental Management
  Dr. Savu Blog


  vezi proiectul
 • Dan PREDA

  Dan PREDA

  Manager relatii publice Smile Factory

  Am aflat de Ezzo Design de la prieteni. Cautam pe cineva care sa transforme un spatiu atipic intr-un loc prietenos si inedit cu o zona functionala si una de relaxare, un spatiu care trebuia in acelasi timp integrat in conceptul initial de amenajare.
  Echipa Ezzo Design a venit cu solutia potrivita, a stiut exact ce ne doream, rezultatul final al proiectului fiind o excelenta imbinare intre estetic si ergonomic.
  As recomanda Ezzo Design in primul rand prietenilor, iar apoi tuturor celor care apreciaza creativitatea, indrazneala, simtul estetic si profesionalismul.
  Colaborarea cu Ezzo Design a fost excelenta si in plus am castigat un prieten.

  Smile factory


  vezi proiectul
 • Florin COFAR

  Florin COFAR

  Manager & Medic Stomatolog Dentcof

  O colaborare oportuna pentru noi. Suntem multumiti de rezultat. Am apreciat creativitatea, entuziasmul si simtul estetic. Aceste calitati ne fac sa ii recomandam.

  DentCof


  vezi proiectul
 • Remus DATCU

  Remus DATCU

  Manager Caffe People

  Hmm, .... Ezzo Design, Multe de spus,..
  o echipa tanara si dornica, un lucru important pentru mine, iar pentru cei care cred ca experienta este totul, le-as spune ca-i relativa treaba.
  Sunt bucuros ca am optat pentru ei si ma felicit pentru asta. Avand anterior o experienta mai putin placuta cu o firma din domeniu am avut posibilitatea sa fac comparatie. Pot spune ca am intalnit disciplina intr-un loc in care nu banuiam.
  Au reusit sa imbine bugetul relativ restrans cu un aspect modern, proaspat si usor exclusivist.
  Am increderea ca ii pot recomanda atat celor exigenti, cat si celor ce urmaresc sa isi contureze un locsor cald, prietenesc si intim.

  Prezentarea pe ThankYou.ro


 • familia-pop

  Familia POP

  Beneficiar Tenis Residence

  Va scriu din postura fericitei “beneficiare”, care a inteles ca nu le putem sti pe toate, dar mai cu seama nu le putem face pe toate si care in urma finalizarii unui proiect de amenajare interioara, se felicita pentru inspiratia de a apela si opta pentru serviciile unui specialist.

  Astfel, specialistul firmei de design Ezzo, Stefan Lazar, a reusit sa transforme un apartament mic si aglomerat, in care nu-mi mai gaseam locul, intr-o ambianta placuta, ale carei dimensiuni s-au modificat radical. Specialistul a acordat o atenţie deosebită solicitarilor noastre, ce vizau un décor care sa se muleze perfect unei familii tinere, moderne si foarte dinamice.

  Asadar, s-a insistat asupra zugrăvelii încăperilor, pardoselii si mobilierului prin alegerea corectă a culorilor, prin imbinarea perfecta a texturilor, dimensiunilor si culorilor, fara „ruperi“ de culoare sau de material, astfel incit rezultatul sa fie unul potrivit stilului nostru de viata.
  Nuantele alese pentru toate camerele sint foarte deschise, accentul de culoare fiind regasit doar pe cite un perete al fiecarei incaperi, peretele “focus”, peretele de interes, motiv pentru care spaţiul pare mult mai mare decât în realitate.
  Mobilierul minimalist, in culori ciocolatii, da o nota de contrast liniei cromatice a incaperilor, caci si parchetul ales este in culori deschise si da o senzatie de spatiu fluid. Corpurile de iluminat au fost alese in concordanta cu stilul mobilierului si a dimensiunilor incaperilor.

  Baile sint ingenios concepute, cu atit mai mult cu cit in formula initiala nu aveam decit o baie, iar cele doua rezultate in urma impartirii spatiului sint extrem de bine echilibrate ca dimensiuni raportat la utilitate. Culorile bailor, imbinarea nuantelor si a formelor placilor de faianta, distributia elementelor de décor si a obiectelor sanitare dau impresia de spaţialitate, cu toate ca suprafetele nu sint foarte generoase.

  Concluzionind: imaginea si ambianta noului imobil in care ne petrecem dupa-amiezele in familie, este una pe care ne-o doream, este una care ne reprezinta, insa materializarea unei idei fara aportul unui specialist in domeniu, este imposibila, intrucit transpunerea in realitate a unei idei inseamna cunostinte de specialitate, echilibru, proportii si nu in ultimul rind, experienta profesionala.


  vezi proiectul
 • Lucian CINCA

  Lucian CINCA

  Beneficiar Luna Residence

  Fiind alaturi de noi inca de la inceput, Ezzo Design ne-a ajutat sa facem primii pasi cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare echipa Ezzo Design va oferi servicii impecabile si va ramane un bun partener in ceea ce priveste serviciile de Ambiental Design.


  vezi proiectul